fbpx

Bemutatkozás

Csilla es Gergő

2017-ben ismertük meg egymást. Korábban is, de főleg a találkozásunk óta fokozottan figyelünk az étkezésre és a megfelelő testmozgásra. Saját tapasztalatunk szerint a mindennapi élet sokkal boldogabban és gördülékenyebben megy, ha megfelelően gondoskodunk a szervezetünkről.

A ketogén diétát 2018-ban ismertük meg, majd 2019 elején a szükséges tudás elsajátítása után bele is vágtunk.

Az oldalt azért hoztuk létre, mert magyar nyelven nem találtunk olyan forrást, amely megfelelően össze foglalná a tudnivalókat és segítene megtervezni az étkezést. Reményeink szerint nekünk ez sikerülni fog és ki alakul egy támogató közösség az oldalon!

Bemutatkozás - Csilla könnyen megtalálja az összhangot az emberekkel, jól tud kommunikálni (jelenleg a Vodafone egyik üzletében vezető helyettesként dolgozik). Gergő pedig szakmájából adódóan otthonosan mozog a webfejlesztésben.

Amit még tudnod kell rólunk, hogy egyikőnk sem orvos vagy dietetikus, csupán az általunk megszerzett információkat, tapasztalokat osztjuk meg Veled! Kérjük olvasd el a jogi nyilatkozatunkat is. Ha bármilyen kérdésed, észrevételed van, nyugodtan keress meg minket!


Csilla & Gergő