Fehérpecsenye steak gombával

Fehérpecsenye steak gombával
Szeretnél saját étrendet?Válassz a ketogén étrendjeink közül!
Tetszik a recept?Kövess minket Facebookon is! @ketozishu
A vörös húsok fogyasztása nagyon fontos a keto során.Éppen ezért ma az egyik kedvencünket, a fehérpecsenye steaket mutatjuk be nektek.Köretként egy igazán egyszerű, a hús levében megpirított gombát ajánlunk mellé.
Tápanyag tartalom
Fehérpecsenye steak gombával
Az értékek adagonként értendőek!
Kalória: 322.8
Kalória zsírból: 172
Ajánlott napi bevitel %-a*
Zsír 19.1g21%
Telített zsírsavak 9.9g
Nátrium 187.9mg8%
Kálium 670.5mg19%
Szénhidrát (bruttó) 1.6g5%
Rost 0.5g2%
Fehérje 35g28%
A-vitamin 354.9NE7%
C-vitamin 1.1mg1%
D-vitamin 0.3µg2%
Kalcium 28.5mg3%
Vas 3.3mg18%
Magnézium 40.5mg10%
Szénhidrát (nettó) 1.1g4%
* A százalékok egy átlagos testalkatú, 30 éves nő ketogén makróit tükrözik (1458kcal - 30g szénhidrát - 127g fehérje - 92g zsír)!
Kattints az adag számra a változtatáshoz!
322.8 kcal
Szénhidrát: 1.1 g
Hozzávalók
- 300 g fehérpecsenye
- 2 fej gomba
- 30 g vaj
- só
- bors
Elkészítés
- Vágd tetszőleges vastagságúra a pecsenyét és ízesítsd egy kevés borssal.
- Tisztítsd meg a gombát, majd vágd vékony szeletekre a kalapját.
- Olvassz vajat egy tapadásmentes serpenyőben.
- Ha már jó forró a serpenyő, dobd bele a húst és süsd mindkét oldalán 2-5 percig, attól függően, mennyire szereted átsütve.Fordítás után sózd meg a már megsült oldalát.
- Ha kész a hús, tedd a gombát is a serpenyőbe, sózd, borsozd és jól pirítsd meg kb. 5 perc alatt.Amint kész, már tálalhatod is!