Pisztáciás mascarpone golyó

Pisztáciás mascarpone golyó
Szeretnél saját étrendet?Válassz a ketogén étrendjeink közül!
Tetszik a recept?Kövess minket Facebookon is! @ketozishu
A tökéletes keto süti.Sütés nélkül elkészíthető, napokig eláll, édes és egy igazi zsír bomba. Két étkezés között 2-3 golyó rögtön feltölt energiával!
Tápanyag tartalom
Pisztáciás mascarpone golyó
Az értékek adagonként értendőek!
Kalória: 127.6
Kalória zsírból: 104
Ajánlott napi bevitel %-a*
Zsír 11.5g13%
Telített zsírsavak 5.6g
Nátrium 12.9mg1%
Kálium 73.2mg2%
Szénhidrát (bruttó) 3.3g11%
Rost 1.2g5%
Fehérje 2.9g2%
A-vitamin 279.6NE6%
C-vitamin 0.4mg0%
Kalcium 32.5mg3%
Vas 0.3mg2%
Magnézium 8.6mg2%
Szénhidrát (nettó) 2.1g7%
* A százalékok egy átlagos testalkatú, 30 éves nő ketogén makróit tükrözik (1458kcal - 30g szénhidrát - 127g fehérje - 92g zsír)!
Kattints az adag számra a változtatáshoz!
127.6 kcal
Szénhidrát: 2.1 g
Hozzávalók
- 250 g mascarpone
- 100 g pisztácia (hámozott)
- 20 g kókuszliszt (opcionális)
- 5 g vanília kivonat (folyékony)
- 3 ek eritrit
Elkészítés
- Keverd el a mascarponet a vaníliával, kókuszliszttel és az eritritollal. Használhatsz más édesítőszert is, azonban vigyázz az esetleges mellékízekkel.
- Hagyd állni a hűtőben legalább egy órán át.
- Tedd a pisztáciát egy zacskóba és törd vágódeszkán húsklopfolóval apróra, de még darabosra. Bármilyen más eszközt használhatsz az aprításra.
- Keverd át a masszát mégegyszer és formázz kicsi, pingpong labda méretű golyókat a kezeddel. A kókuszliszt sűríti a massza állagát!
- A golyókat óvatosan forgasd meg a pisztácia törmelékben.
- Hűtőben egy hétig, fagyasztóban akár hónapokig is tárolhatod.
Nagyon jó!!! Nehéz megállni egy adagnál! 🙂