Tatár beefsteak
Tatár beefsteak
Szeretnél saját étrendet?Válassz a ketogén étrendjeink közül!
Tetszik a recept?Kövess minket Facebookon is! @ketozishu
Az egyik kedvenc ételünket hoztuk el nektek most.Nálunk a tatár frissen darált (vagy kockázott) marha bélszínből, fehérpecsenyéből készül, hiszen nyersen fogyasztott hús, így a minőség a legfontosabb!
Tápanyag tartalom
Tatár beefsteak
Az értékek adagonként értendőek!
Kalória: 248.8
Kalória zsírból: 158
Ajánlott napi bevitel %-a*
Zsír 17.5g19%
Telített zsírsavak 6.7g
Nátrium 137.8mg6%
Kálium 319mg9%
Szénhidrát (bruttó) 1.4g5%
Rost 0.2g1%
Fehérje 20.1g16%
A-vitamin 376.1NE8%
D-vitamin 0.6µg4%
Kalcium 26.6mg3%
Vas 2.6mg14%
Magnézium 18mg5%
Szénhidrát (nettó) 1.2g4%
* A százalékok egy átlagos testalkatú, 30 éves nő ketogén makróit tükrözik (1458kcal - 30g szénhidrát - 127g fehérje - 92g zsír)!
Kattints az adag számra a változtatáshoz!
248.8 kcal
Szénhidrát: 1.2 g
Hozzávalók
- 200 g bélszín vagy fehérpecsenye (ledarálva)
- 1 db tojássárgája
- 1 tk vöröshagyma (aprított)
- 1 tk Worcestershire szósz
- 4 szem kapribogyó (felaprítva)
- 1 kk dijoni mustár
- 1 kk fűszerpaprika
- 1 db savanyú uborka (kisebb méretű)
- só
- bors
Elkészítés
- Vásárolj friss marha húst.Ha tudod, daráld le otthon fogyasztás előtt (egyszer) vagy kérd meg rá a hentest vásárláskor.Amennyiben autentikusabb élményt szeretnél, darálás helyett vágd késsel nagyon apró darabokra a húst.
- Add hozzá az összes hozzávalót.A beefsteaket ne pácold és lehetőleg csak annyit készíts belőle amennyit rögtön el is fogyasztasz. Ha a hús befűszerezve áll a hűtőben, akkor elkezd "főni" és teljesen megváltozik a szerkezete, massza állagú lesz.
- Jól keverd össze a húst, engedd 5 percig pihenni és már fogyaszthatod is.Mellé savanyú uborkát, esetleg felhő kenyeret ajánlunk.